Helgen =)

Inte skrivit på ett tag nu . Men har inte orkat ! Men nu så är jag igång !

I helgen har hela familjen varit nere i Falkenberg, det va skönt o umgås med Familjen lite, men saknade älskling nåt fruktansvärt jävla mkt :(  Har inte träffats på jätte länge nu . Men vi hade kul iaf, inte så jätte bra väder, inte sonmar precis, men det gick iaf o vara ute . Va ju vid stranden som vanligt, går ju alltid där nere .

Stället jag trivs allra bäst på faktiskt , mitt andra hem =)

Hade svenska prov igår, det gick rätt bra faktiskt, G blir det iaf .

Fick äntligen tag i Nina idag också, och fick veta att det med Tahiland blev Beviljat ! :D Trodde faktiskt inte det, men de va sköönt ! Åker om en månad typ , niiice ! Soola & Bada !


Är sjukt seg idag & ont i huvvet /: Fyfan..


Puss på ´t . Älskar min Sebbe massor ! <3


Gymmat =)

Va på Friskis o Svettis idag o gymmade , det va skönt ! :)
Känns lite sådär i kroppen haha !

Jag hade sjukt ont i armen idag när ja vaknade, ikke bra .

Jag har tänkt på en sak, ska man börja använda vinterjacka nu eller vänta ett tag ? , vad tycker ni ? =)

Åker till Falkenberg & Ullared imon :D Undebart att få åka till Ullared, har inte varit där på jätte länge !
Men kommer sakna alla /: Ska bli skönt o komma bort, men kommer fan dö utan älskling :'( Saknar han så in i helvete :(  Klarar mig fan inte utan den människan .
Du är den som gör mig till en bättre människa älskling, du är den som jag vill leva resten av mitt liv med . Älskar dig så himla mkt .

En månad på Måndag då , tiden går sjukt fort asså :D hihi <33

Nästa helg så ska vi gå på bio och äta middag med Hans farsa,hans farsas flickvän o hans bror =) Det kommer bli mkt mysigt :D  Så den helgen kommer bli lite speciell faktiskt ;) Mer säger jag inte.. Får inte avslöja allt ... !



Ska köpa present till Farsan imon med, om det nu blir den. Men det får vi se =) Hoppas iaf..
Han fyllde ju 47 häromdagen . Nice nice.. !


Nu ska ja nog börja med överraskningen ;)

Puss på er ! <3


Friluftsdag :D <3

Hade friluftsdag idag , vi Bowlade - Jag förlorade , som vanligt men va fan xD

Jag o malin käkade Hamburgetallrik idag - gott som fan !




Jag kom hem typ ett idag , gick o la mig o sov till Fem , haha ! Sov ju fan inget inatt knappt, pga den där jävla blåsten =/

* Idag när jag va på väg hem, som gick det en kille bakom mig, typ i min ålder, han frågde om jag hade tappat ett kort som ja tror va hans . Nej sa jag.. Sen frågade han mig om ja ville följa med han hem o kolla på film, ja ba Neh varför ? Han ba, du är söt, vill lära känna dig o allting :S Asså snacka efterbliven jävla Bl**** !!!! :@ Fan andra gången sånt händer mig /:  Tänk om ja inte skulle reagareat, vem fan vet va han hade gjort då :O ! *


Gymma på Friskis & Svettis imon då ! Orka va med på sånt där pass ! :P
Kolla på Idol sen ikväll :) Niice !


Orka inte/:



Puss på´t <3


Miljövecka /:

Tråkigaste måndag på länge typ /:

Alla elever kollade på "elfte tímmen" typ om jorden o skit  . Sov typ under hela filmen, så ni kanske förstår hur dålig den va . Såg fan inte texten heller :O

Sen hade vi svenska - lite senare än vanligt då . Gjorde klart alla mina frågor till provet Nästa vecka =) Så nu är det klart !
Sen va det inte mkt mer som hände :P

Imon har vi tydligen någon jävla skoljogg /: Fan orka me det !! NEJ !

Sen kommer det vara nyttig o hälsosam mat i matsalen också, usch då !


* Saknar baby massa mkt *

Idol snart då =)


Puss på´t <3


Det tär i mitt hjärta /: <3

Helgen har varit sjukt underbar, underbaraste på länge =)

Älskling sov hos mig hela helgen - Galet bra !
Vi va på bio i fredags o såg Beck - I stormens öga , äckligt bra ! Eftersom att Flickan som lekte med elden , hade premiär så va det sjuuukt mkt folk där.. Även Jnytt.se va där - Så vi blev med på bild :D hiih !



Så det va en riktigt mysig kväll =) Såg värsta spöket på june, ja skojjar inte !
Det satt en kvinna på bänken ( som ja trodde va en ungdom som väntade på bussen ) hon kom efter ett tag fram till oss, frågade om vi hade någon mobil hon kunde ringa på , vikket vi givetsvis inte hade ! Hon såg förjävlig ut, typ inget blod kvar, grå i huden typ . Påsar under ögonen, kinderna helt nere.. Sen skulle hon gå ut, typ röka lr något. Så kramade jag om Sebbe, och kollade plötsligt på henne , och då vinkade hon till mig , sjuukt läskigt var det ! Sen så gick hon in igen, gick o satte sig på bänken snett bakom oss, jag trodde fan hon skulle gå fram till oss o typ göra något . Fick såna läskiga scener framför mig, du vet !
När vi väl klev av bussen så gick det en man med hund bakom oss, och jag fick för mig att de va hon som gick efter oss, fyfan säger jag bara !!! Typisk människa som skulle passa as bra i en skräckfilm ! Äcklig människa !!





* Ralles då ja ;) *


Vi sov värsta länge på Lördagen xD  Vi åt o sånt.. Tog det allmänt lugnt. Sen så kom Zandra o hämtade oss, vi skulle ut till Emelie o Ralle o grilla :) Det va mysigt . Kallt men mysigt. Kollade på film o åt godis o sånt. Satt de :)
Kom inte hem så sent ändå, den va la efter 12 bara =)

Och som vanligt så sov vi länge idag med :D haha ! Det blir ju lätt så .  Vi myste o kollade på film. Män som hatar kvinnor , den va sjukt jävla bra . Rätt så brutal !  Så nu måste man bara se de andra filmerna också :D haha !
Tror dom är minst lika bra som den första..

Kort efter de så skulle älsklingen hem /: sjukt tråkigt o lämna honom sådär.. Usch ja !


Får se om vi träffas nästa helg eller inte :'( <3


Puss på´t <3


Heaven close to hell ! <3

Hejj folket !


Jag har tänkt, eller tänker.. Tänk om det blir som med Mimi, fast med mig ? :O  Fan om det blir så, jag kommer typ dö eller något, jag skulle aldrig klara av det /:   Men ifs, jag tror inte det själv - men man vet ju aldrig /:

Eller vad tror ni .. ?




Men nog om det iaf =)


Imon är det Fredag & jag ska städa mitt rum o duscha . Måste ju vara snyggt till älsk kommer ;) haha !
Ska bli så himla skönt o få träffa dig igen, saknat dig hela veckan /: Suurt att vi inte kan träffas på veckorna. Men imon & hela helgen - Underbaaart ! :D 
Imon ska vi gå på Bio - Sommaren med göran blir det :) Sen på Lördag ska vi grilla ute hos Emelie o dom , skojj :)


Myspys hela helgen (A) <3 


For God Sake ! <3

Puss på´t <3


Fyfan för allt !!! /:

Hur är allting egentligen.. ? Det är fan upp å ner ! Skolan suger mer än vad ja trodde ! Det kan inte bli mkt värre !
Folk som fan ungår en, typ inte pratar med en eller något , som bara går iväg o skit ! Fyfan !  Jag fattar inte varför folk ska snacka så förbannat mkt skit hela tiden !??

Vad sägs som att hoppa av .. ? Fan så mkt bättre, orkar inte med skolan längre.. Jag trivs fan inte !!!

Jag trivdes skitbra i ettan, men nu i tvåan, så trivs jag inte alls ! Fyfan säger ja bara.. Orkar inte !!




Ta mig härifrån !! /: <33



Vill bara ha helg nu, vill va med min älskling :( Nu nu nu !!! <3


Puss på ´t <3


Helgen - Underbar ! <3

Helgen har varit helt perfekt - igen !!

Sebbe sov här i Fredags . Vi käkade Taco, sen kom Malin,Jonas,Marcus även Elin kom en sväng..  Det va skojj.. tiden gick fort !  Sen så satt vi uppe ett bra tag o tjötade om allt o inget xD

På lördagen så åkte jag o baby till v-ryd . Det va skojj.. Vi kom lite olägligt kände jag /: Usch ! Men de löste sig sen .. Vi drack o hade skojj .  Sen va vi ute o gick också, inte för att de gick så jätte bra, men iaf ..  Vi hade förbannat roligt iaf ..  Natten va ju lite rolig hahhaha ! ;) Eller hur ?

Jag sov rätt så bra, fast de va en förbannat seg säng :P

Vi duschade o sånt där..  Kollade på film (:





* Du är mer underbar än vad du tror Älskling ! * <3





Puss på´t <3


Åh vilken natt ! <3

Rubriken har inget med texten eller något att göra - Från en låt !!


Blir så förbannad när folk lägger sig i sånt som dom inte ens har med att GÖRA ! Dom behöver inte ens bry sig !




* Fick min lön idag, fick såndär check så gick o tog ut det innan (:  5.600 nu då ! Så det blir skor o kläder imon :D
Underbart  bra väder idag iaf..    *



Puss på´t <3


Underbaaart ! :D

Förbannat bra : Jag fick min LÖN idag - 5.600 kr ! Så underbart ! Så dom är på mitt konto imon , kan inte bli mkt bättre =)  Så imon blir det är shoppa massa mkt. skor o kläder o fan allt =D


Så i helgen ska Sebbe sova hos mej, eller om vi sover hos Emil hela helgen, det får vi se , men kul kommer vi iaf ha !! Underbart bra nu asså ! :D <33



Puss på´t <3


Tankar o allmänt skit ! <3

För det första : Jag har inte fått min lön än - ARG ! Men mamma ringde till dom idag, dom hade iaf skickat pappret till dom som delar ut det . Så vi får la se när det kommer . inom denna veckan tack !
Sen suger verkligen skolan mer än någonsin, i ettan va allting så enkelt o soft, men det är klart det händer mer i tvåan nu . Men ändå . Mycket mycket bättre klass i ettan iaf .. Nu är det typ bara skit , tack för den ! Men ja ska fan byta !

Orkar typ inte med skolan längre , vi har inte ens gått länge in i tvåan, men det är redan SURT !  Fattar det inte, allt är typ bara piss skit o helvete !! :@
Det skulle egenligen vara så jävlaa skönt att hoppa av o börja jobba, bara skita i vilket i skolan . Jag skulle lätt kunna jobba på Gjutaren t.e.x , men risken finns väl att man skulle sakna alla vänner o så som finns i skolan. Men men . Det blir ju lite bättre efter ett tag . Men det hade varit skönt, slippa alla prov, alla måsten, alla läxor , allting liksom ! UNDERBART !


Vad sägs om det , folket ?

Skulle vara skönt o vara ledig lite med tycker jag , två gånger i veckan sådär ? ;) Soooft..
Eller att man har vissa lektioner i mindre grupp, jag känner att jag inte riktigt fixar att ha lektioner i stora klasser, visst är vi inte så jätte många i våran klass. Men det är ändå skönt o vara lite mindre .. Som våran svenska som vi hade upp på IV i Ettan, den va hur jävla soft o go som helst - vi hade verkligen skit skojj där ! Men nu , fan.. Nu håller vi på med Språk o skit . Hur kul kan det va på en skala från 1-10 ?? 0.0000000 !!!

Så känner iaf jag inför skolan just nu /: Allt va så himla mkt bättre innan , men nu ! Ne fyfan , Spottar på skolan för helvete !!
Ibland kan ja t.o.m tycka att jag har valt fel linje också, att jag inte riktigt klarar av allting . Tycker det är jobbigt när man har sån jävla press på sig på något sätt. Gillar inte det, vill hellre vara ensam o göra något lr med en annan o inte med massa jävla människor omkring mig, tycker det vore bättre !




Usch då , mycket tankar o åsikter här ja ! Men ibland behöver man få ut allting också o inte bara grubbla på det inom sig , eller hur ? =)

¨
Nu börjar snart IDOL 2009 & Andra avenyn , sjuukt underbart där ja ! <33

Får la se hur det blir med allt .


Puss på ´t <3


Boom !

Soft dag i skolan idag iaf !


Jennifer kom in med sin Systerson idag till Uppehålls rummet - där jag Emil & Sara satt . Såå himla sjuukt sööt asså. Han hette också Emil hihi . <3 . Längtade verkligen efter barn då /: Saknar mitt !
Dom är så söta o goa, små tjockisar hihi ! Vill ha barn, men studierna kallar ju också .. Men ändå ! (A)


Vet ni va Emil gjorde på sara idag lr ? (Mitt exex ) Tog henne på rumpan,kramade henne & gav henne en puss på kinden.. Jävla fitta säger jag bara !! Bleev skit förbannad när jag hörde det ! Men men ! Han håller ju fan på me allt o alla där nere så de ! USCH !!


Börjar sent imon med, soft som faan ;D    Vill ha helg nu . Jag,Emil,Sara & Sebbe ska förhoppningsvis hitta på något , skojj !! <3<333  ÄLSKAR ER ALLA ! < 3


Puss på´t <3


Helgen - suuper braa ! <33

Fredag :  Hade tråkig musik /:  Tiden gick segt . Sen efter det så gick jag & Malin o mötte Sebbe o hans polare Jonas . Han körde oss till June . Vi följde malin till bussen - hon skulle hem . Sen gick vi neråt stan, förbannat kallt o regnigt ute /:  Vi gick iaf o fikade , baby bjöd (A) Jag beställde Sprite , men fick Kolsyrat vatten, men det gick bra iaf haha ! Sen gick vi o kollade lite o stan ..  Vi mötte Linus,Ida & Martin vid june . Beställde biljetter o sådär..

Filmen va riktigt bra faktiskt, lite lam sådär. men annars så . Gamer såg vi. Kolla på den !

Efter det sen så gick vi till Waffis, det va riktigt nice :) Vi fick Chilinötter o pommes - Mums !!
Jag o sebbe stod o pratade i evigheter med morsan o farsan kändes det som när vi väl kom hem =)
Sov rätt gött faktiskt ! Myspys !



Lördag : Vaknade rätt sent, åt typ direkt. Sen så åkte vi till Skillingaryd . Kollade på " Then she found me " men kollade inte klart, för Emil kom , sen efter en stund så kommer resten av folket ; Julia,Martin,Linus & Ida . Vi kollade på tre filmer , Thriller - The Broken , Komedi - The Boat That Rocked , Skräckis - One last call ( eller nåt ) Dom va rikgit bra , det va ingen som va sådär dålig liksom . Drack lite bärs också ! Efter det så bar det av till Pizzerian/Krogen . Dom käkade pizza , kollade på UCF (?)  , sen natti natti . Mötte hans farsa också, trevlig människa absolut :D

Söndag : Vi sov typ sjukt länge, eller ja vaknade då o då .. Sen gick vi ner o käkade Rostade mackor . Sen tillslut så kollade vi klart på " Then she found me " , den va grymt gullig ! Sen så blev det... mys !
Efter det en till film :P " What women wants " Bra den med , gullig !
16.47 så åkte jag hem /: Kändes otroligt fucking tråkiiigt :( Ville inte det .

Saknar dig så sjukt mkt baby :( <3<3

Vi ses när vi ses ! <3


Fuckit /:

Har inte sovit så bra inatt /: Vaknat då o då !  Hade värsta sjuka drömmen inatt igen, fattar inte va alla drömmar kommer ifrån :S Men men , rolig va den :P 

Jag har sjukt ont i magen idag , trodde att det va en dröm. det fick jätte gärna vara det, men helvete heller !! :@ Blir förbannad .

Fick ju givetvis inte min lön idag, så det fattas bara att nåt annat kan gå åt helvete idag också ! Faan !


Ska iaf på Bio ikväll med bby - sen ska han sova hos mig , myys =) Men men /:



Puss på´t <3


Dansband <3

sitter här o lyssnar på Dansbandskanalen.se , bara dansband . Otroligt braa ! :D

Hade sån sjuk dröm inatt, det va typ vinter ute, jag gick ut mitt i natten o märkte att det snöade..  sen en massa skit :P haha !

Imon är det freeedag , otroligt bra !! Träffa älsk då <3 Myyys !




Ne orka inte skriva mkt idag . Puss på´t <3


Det finaste någon kan få <3

Jag tittade på Days innan. Som vanligt när det är känslosamt som börjar jag gråta .
Mimmi & Shawn pratade om henne barn som hon tog bort . Och det ger mig minnen. Kanske inte dom bästa minnerna , men ändå .

Jag tycker det är så himla gulligt med barn & tänker alltid på den tiden då jag va med barn o allting . Det är verkligen en tid man ska ta vara på när man har barn eller är med barn . Vissa klarar inte av att ha ett barn, det märker man ju . Men  det är ändå det finaste någon kan få , right ?





Dagen i skolan va allmänt laam, hade Alkoholhantering , sen stack jag hem :P Orkaaa ! Den sista blev inställd .
Snart ska vi till Polisen allihop & fixa Pass till Thailand, fin fint !
Blir nog att sova tidigt ikväll, sjukt trött /:


Älskar dig hjärtat <3 Du betyder <3


Puss på´t !


And my heart goes boom ! <3

1a September idag då , det börjar gå mot höst. Rätt skönt faktiskt, vill ha vinter nu . Det är mysigt !

Börjar 12.15 idag också. gött som fan ! Men som vanligt så kan man inte sova länge, man vaknar alltid tidigt ocg kan inte somna om /: 

Ska till Polisen idag också, för att fixa Pass till Thailand ! =D



Blir så trött på vissa människor, orka att man blir skit sur bara för att man ska vara med sin kille i helgen, som man inte träffar på Veckorna. Shit asså ! Men men.. !


Ska la käka något nu tror ja, det finns inget gott , men de får la gå ändå :P



Puss på´t <3


RSS 2.0